lunes, 21 de septiembre de 2009

Crec que els continguts que aborda aquesta assignatura són molt útils per a tot els professionals relacionats amb el ram de l'educació.
El fet és que vivim en una societat multiètnica i multiracial en la que estem tots immersos, i en la qual, tots hem d'aprendre a conviure respectar-nos i coneixent-nos aprenent els uns dels altres. Tot i que, la interculturalitat és una realitat, crec, que encara ens falta molt de camí per fer i aquesta assignatura; ens pot fer reflexionar i millorar el tracte i l'organització dins l'àmbit educatiu que tant ens preocupa.
En quant als continguts, dir que la interculturalitat existeix des de sempre i és necessari comprendre el que comporta actualment aquest fenomen. També adquirir coneixements sobre la seva influència dins el marc polític i, dins l'àmbit educatiu, hi ha molts models d'intervenció i seria bo diferenciar-los, així com també, tenir els coneixements per detectar els alumnes amb NEE.
El fet de crear un blog m'ha sorprès. Encara em fan molt de respecte les noves tecnologies i crec que hi ha gent que en sap molt més que jo. Això no ho haig de veure negatiu, sinó com quelcom positiu per aprendre tot participant i compartint.
Tanmateix, el blog serà un recull de les nostres reflexions, els nostres coneixements i les interaccions.
En resum, una manera atractiva d'aprendre.